• Al País Blanc
  • Al País Blanc (Base Instrumental)

16406676_10212034692693604_1381984654609706294_n

 

Aquest passat dilluns 30 de gener de 2017 un total de 450 alumnes de 5è de les 9 escoles del Vendrell han celebrat el Dia escolar de la Noviolència i la Pau a l’Auditori de l’Escola Municipal de Musica Pau Casals.

A l’acte hi han participat nens i nenes de les escoles: Els Secallets, Pla de Mar, Àngel Guimerà, Teresina Martorell, Pau Casals, Garbí, Sagrat Cor, Àngels Garriga i Marta Mata. Cada escola ha fet una petita representació musical i/o teatral sota el lema d'”Els Refugiats”.

La pedagoga i música Dàmaris Gelabert ha participat a la jornada llegint un manifest escrit per ella mateixa i cantant conjuntament amb Àngels López (mestra de música de l’escola Pau Casals) la cançó “Al País Blanc” creada des del CdA Pau Casals per a l’ocasió.Han estat acompanyades pels mateixos nens i nenes assitents a l’acte, i també per David Melgar al piano i David Ibarz a la guitarra.

Fotografies

 

 

 

Comentaris

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Deixa una resposta.

* La teva adreça d'email no es pubicarà.
Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>